18 juni 2024

Speelweek 2011: sportief speldorp!

0


Op maandag 29 augustus gaat de speelweek 2011 met het thema SPORTIEF SPELDORP van start en in grote lijnen is het programma voor deze week al klaar. Voor het realiseren van de invulling van het programma per dag zijn we op zoek naar enthousiaste dagcoördinatoren en actieve en meedenkende mensen in de catering.

Een dagcoördinatie houdt in dat je de organisatie en planning van deze dag op je neemt en het vervullen van een taak in de catering is minstens zo belangrijk omdat de kinderen en vrijwilligers graag de hele week van een natje en een droogje worden voorzien. Het werkt het best als we als team tevoren alle voorkomende taken doornemen en verdelen. De speelweek bestaat voor een deel uit een aantal bekende elementen als hutten bouwen en een theaterdag. Maar ook nieuwe elementen, waarbij de nadruk wordt gelegd op sport en spel, worden dit jaar toegevoegd.

Wil je een taak als dagcoördinator of meedenken en meewerken in de catering dan ben je van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst op donderdag 9 juni om 20.30 uur aan de Lopsterweg 2. Graag zien we dat je je per mail opgeeft: Ineke@wvztransport.nl

Graag tot 9 juni!

Johan Brokken, Corry Verduijn en Ineke van Zanten

www.stedum.com

Geef een reactie