21 mei 2024

Sponsors gezocht

Ja, u ziet het goed, wij zijn op zoek naar sponsoren. Nu zou u zich afvragen waarom. In het verleden konden jullie het ook redden. Hier volgt een korte uitleg.

Stedum.com kon zich in het verleden redden uit inkomsten van de Reinders Stichting en het geld dat wij ontvingen voor de verhuur van de licht- en geluidsinstallatie. Vanwege corona is de verhuur van de installatie nihil.

Wij faciliteren natuurlijk de website, hiervoor hebben wij geld nodig. Dit is bijvoorbeeld voor de huur van een server. Ook kost de domeinnaam (www.stedum.com) geld. Daarbij zit ook een servercertificaat om uw gegevens als bezoeker van onze site te beschermen. Dit telt per jaar behoorlijk op.

Wat wij vragen is een kleine bijdrage, dit is een vrijwillige bijdrage zijn. De minimale vrije inleg is 5 euro. Alle beetjes helpen om Stedum.com in de lucht te houden ­čÖé

Gratis je eigen Stedum.com e-mailadres?
Als u er iets voor terug wil, dan kan dat ook. Sponsor ons voor 85 euro per jaar of 7,50 per maand en krijg gratis een @stedum.com e-mailadres. Wij hebben onze e-mailservice ondergebracht bij Google. Dat betekent dat een @stedum.com e-mailadres een Gmail adres is. U kunt dus met uw stedum.com e-mailadres inloggen op www.gmail.com. Bij deze e-mailadressen zit ook een Google Drive account van 30 GB en u kunt gebruik maken van Google Meet en de Google Agenda.

Wij hopen op uw kleine bijdrage.

Luit, Wim en Ronald