30 mei 2024

Op 18 november aanstaande organiseert Jeugdsoos Action in samenwerking met Session Kolibri, een spooktocht in- en rond Zeerijp. Vanaf 20:00 uur wordt er gestart vanaf het Dorpshuis in Zeerijp, dat voor de gelegenheid het spookhuis van Zeerijp zal zijn……

De tocht voert door Zeerijp en de omliggende landerijen en wordt gelopen in groepjes van ca. 6 personen. Tijdens de tocht zult u verrast worden door allerlei spoken en onverwachte gebeurtenissen en zult u regelmatig even het kippenvel op uw armen voelen.

De groepjes die starten krijgen een olielamp mee en alleen deze mag gebruikt worden om uw weg te vinden. De route wordt aangegeven door middel van bordjes en als men in een normaal tempo loopt, zal de tocht ongeveer 1,5 uur duren. De tocht mag gelopen worden door iedereen die het leuk vindt, wel dienen kinderen onder de 12 jaar onder begeleiding van een volwassene te lopen.

De kosten voor de spooktocht bedragen € 5,00 en kinderen onder de 12 jaar mogen de tocht gratis lopen. Na het voltooien van de tocht krijgt u in het spookhuis van Zeerijp een heerlijke kop soep en kunt u gezellig (of huiverig) napraten met de andere deelnemers. Ook is het mogelijk om de angst van u af te dansen, want Jeugdsoos Action zal in samenwerking met Session Kolibri de muziek verzorgen.

Wilt u deelnemen aan deze spooktocht? Ga dan naar www.jeugdsoosaction.nl en meld u aan door middel van het formulier.

www.stedum.com

Geef een reactie