29 mei 2024

Sport 2-daagse voor jeugd 12-18 jaar

0

Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober 2006 wordt er voor de jeugd van 12-18 jaar van de gemeente Loppersum een sport 2-daagse gehouden. Dit is een gezamenlijk initiatief van het Huis voor de Sport Groningen, gemeente Loppersum en Stichting Welzijn Delfzijl (SWD). Het doel van de sport 2-daagse is om zoveel mogelijk jongeren bewust te maken van een gezonde en actieve leefstijl.

Sporthal Loppersum
De sport 2-daagse vindt plaats in en om de sporthal in Loppersum. Beide dagen bestaan uit een sportief en informatief gedeelte. Het sportieve gedeelte bestaat uit diverse clinics en demonstraties verzorgd door de lokale sportverenigingen, maar ook door professionele sportorganisaties uit de provincie Groningen. Het informatieve onderdeel wordt ingevuld door het Rode Kruis, EHBO en Verslavingszorg Noord Nederland (VNN).

Flyers via post
Het programma van de sport 2-daagse in Loppersum kun je vinden op de flyer en de posters. De flyer ontvangt de jeugd tussen de 12 en 18 jaar via de post en de posters worden in de verschillende dorpen in Loppersum verspreid.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Huis voor de Sport Groningen, Hiske Wiggers, telefoonnummer 0598- 32 32 00 of e-mail h.wiggers@huisvoordesportgroningen.nl.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie