25 juli 2024

Sportdorp Stedum officieel geopend

0


Op woensdag 6 januari ’10 is het project Sportdorp Stedum officieel geopend. Op deze feestelijke dag hebben circa 30 kinderen gestreden om de titel Panna KO King. Tussendoor konden de kinderen buiten een broodje bakken boven een vuurton om deze vervolgens te vullen met een knakworst. Op deze middag liepen meerdere verkleedde kinderen rond die streden om de IPod Shuffle als prijs voor degene die het mooist verkleed was.

De jury had een lastige taak aangezien er veel mooie creaties waren. Zo waren er onder andere een ridder, indiaan, Michael Jackson en nog veel meer. Uiteindelijk is Roodkapje er vandoor gegaan met de hoofdprijs.

 
In de avond hebben de inwoners van 16 jaar en ouder geblacklightvolleybald. Dit is een variant op normaal volleybal waarbij het spel in het donker beoefend wordt en alleen fluorerende objecten en kleding zichtbaar zijn. Vier teams hebben gestreden om de eer waarbij ieder team drie wedstrijden van vijftien minuten heeft gespeeld. Het concentratiegehalte was erg hoog tijdens de wedstrijd omdat het inschatten van de balbaan moeilijk was in het donker. De winnaar was duidelijk aangezien het team Overschot alle wedstrijden op deze avond had gewonnen.
 
Als stuurgroep Sportdorp Stedum, groep vrijwilligers van de diverse verenigingen en instanties in Stedum die de lijnen uitzetten voor dit project, zijn we zeer tevreden over deze opening en hebben al meerdere ideeën betreft nieuw sportaanbod in Stedum waar we op kort termijn mee aan de slag gaan.

 

www.stedum.com

Geef een reactie