13 april 2024

Sportverkiezing gemeente Loppersum gaat niet door

0

Vanwege gebrek aan aanmeldingen kan de sportverkiezing 2003 niet doorgaan. De sportprijzencommissie beraadt zich of dit evenement naar een hoger plan moet worden getild.

GEEN UITREIKING SPORTPRIJS 2003 GEMEENTE LOPPERSUM
 
De sportman/vrouw en sportploegverkiezing 2003 in Loppersum gaat niet door. Er zijn voor de verkiezing te weinig aanmeldingen. Daardoor kan de feestelijke uitreiking die deze maand zou moeten plaatsvinden niet doorgaan.In een toelichting stelt sportambtenaar Henk Medema namens de gemeentelijke sportprijzencommissie: “Wij betreuren onze beslissing ten zeerste, maar zijn tegelijkertijd van mening, dat er voor een dergelijke verkiezing een zodanig aantal aanmeldingen moet zijn, dat er voor de drie categorie‘n redelijke nominaties kunnen worden gemaakt.”
Indien er een sportverkiezing voor 2004 komt dan zullen de aanmeldingen voor 2003 daarbij worden meegenomen.


Beraden hoe verder
Het gemeentebestuur gaat zich beraden of de verkiezingen op de zelfde voet moet worden voortgezet. Ook leeft de idee om te kiezen voor een bredere opzet in de vorm van een sport/kunst/cultuurprijs. Het voordeel daarvan is dat er een zeer gevarieerde gala-avond kan worden georganiseerd. Verwacht wordt dat daardoor ook het aantal genomineerden zal stijgen. En dan kunnen er redelijke keuzes worden gemaakt.

www.loppersum.nl

Geef een reactie