18 juni 2024

Start actie voor stichting “Make a Wish”

0


Op zaterdag 11 februari was de aftrap voor de actie ten behoeve van de stichting “Make a Wish”. Tientallen mensen kwamen naar het Swaithoes om hun goede doelvast te laten leggen. Verreweg de meeste deelnemers kozen ervoor om af te vallen. Regina Datema van “Goud Gewicht” had het er maar druk mee. De topper wil maar liefst 11 kilo afvallen. En dat voor 7 juli!

Karel had het aanzienlijk rustiger. Hij zou de conditietesten doen. Slechts twee mensen, toevallig beiden lid van de elektrische fietsclub Oet Steem, hadden zich daarvoor aangemeld. Na rijp overleg met beide heren is besloten dat er bij de tussenmeting op 21 april ook nieuwe mensen kunnen instromen voor een conditietest. Opgeven kan bij het Swaithoes.
Deze week kwam er nog een leuk aanbod van portret- en pasfotograaf Harald Binnekamp van foto Bellevue uit Loppersum binnen. Hij wil mensen aan het begin en aan het eind van de actie op de foto zetten, om het verschil vast te leggen. De foto’s zijn niet bedoeld voor publicatie, maar worden gratis ter beschikking van de deelnemers gesteld.
We weten nog niet hoeveel sponsorgeld er via de deelnemers binnen gaat komen. Bij de tussenmeting in april zullen we hier meer zicht op hebben. Wel zijn er boetes met de deelnemers afgesproken. Voor het geval ze hun persoonlijke doel niet halen. Alle boetes samen zijn al goed voor meer dan 1000 euro! We hopen echter via de sponsoren van de deelnemers een nog hoger bedrag binnen te halen. Mochten mensen binnen en buiten Stedum zich verbonden voelen met de stichting waar het geld heen gaat, schroom niet en bel naar het Swaithoes (0596-552369). We zullen je dan als sponsor koppelen aan een deelnemer.

Karel Zuiderveld

Geef een reactie