29 november 2023


Deze maand is het 10 jaar geleden dat de domeinnaam www.stedum.com werd gekocht, op 18 augustus 2000 om precies te zijn. Wat al jaren een vanzelfsprekendheid is, is natuurlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend. Door de jaren heen is stedum.com sterk gegroeid. De digitale mogelijkheden breidden zich in hoog tempo uit en daar kon de website niet in achter blijven.

Zo is het niet alleen voor de redacteuren makkelijker geworden om iets in het nieuws te plaatsen maar ook aan de bezoekers is natuurlijk gedacht. Zo zijn er vele functies bijgekomen in de jaren. Ook heeft stedum.com een zeer uitgebreid archief met veel foto`s en een nog  groter nieuwsarchief. Wat Stedum.com toch wel uniek in de regio maakt. stedum.com heeft meerdere designs gekend. Het ontwerp wat nu draait is onlangs in gebruik genomen en makkelijk aan te vullen met nieuwe ideeën.

Met drie man sterk is er een half jaar aan gewerkt. Door dezelfde drie vrijwilligers wordt er gezorgd dat (oud-)Stedumers perfect op de hoogte zijn van alles wat maar belangrijk kan zijn. Voortdurend gespitst zijn op wat er om je heen gebeurt en het nieuws ook zo snel mogelijk op de site zetten. Je vindt er naast alle (regio)nieuws ook gemakkelijk het weer en foto’s, maar ook interessante links om je verder in Stedum-verwante zaken te verdiepen of eens even uit te zoeken wie nu wat in de verkoop heeft. Ook nieuwe bewoners blijken er dankbaar gebruik van te maken om zich in hun nieuwe omgeving te verdiepen. En als je op vakantie bent kun je altijd even van je laten horen in het gastenboek, of kijken wat er ondertussen in Stedum gebeurt. Stedum zou Stedum niet zijn zonder hun dorpswebsite stedum.com. Luit, Ronald en Wim van harte gefeliciteerd en op naar de volgende 10 jaar!

www.stedum.com

Geef een reactie