16 juni 2024

Stedum.com viert eerste lustrum

0

www.stedum.com bestaat vandaag 5 jaar. Op 18 augustus 2000 hebben wij de domeinnaam www.stedum.com geclaimd. Toen we eenmaal de domeinnaam hadden vroegen wij ons af wat moeten we er mee.

In het begin was het een kleine website met een paar foto`s en dat was het eigenlijk wel. Later hebben we de website steeds verder uitgebreid met nieuwe technieken die tot op de dag van vandaag de website zeer onderhouds vriendelijk maakt.


De website is ook een paar keer verhuisd van plaats. In het begin toen wij begonnen stond de website op een gratis server. Later hebben we hem verplaatst naar een provider die onder tussen niet meer bestaat. Omdat deze provider er mee op hield hebben we besloten om zelf een server aan te schaffen.


Deze kon niet in Stedum staan omdat we geen vaste verbinding met Internet konden hebben in Stedum. Daarom stond de server eerst een jaar bij Ronald zijn broer in de stad. Omdat deze ging verhuizen moesten we een andere plek en omdat Ronald zijn ouders in  Uithuizen toen adsl kregen hebben we hem daar heen verplaatst.


Maar omdat Stedum nu ook adsl heeft staat de server gewoon in Stedum en kunnen we veel makkelijker onderhoud plegen zodat we u nog vele jaren van nieuws en andere feiten kunnen voorzien.


Wij willen alle bezoekers uit alle windstreken en landen bedanken dat u ons de kracht heeft gegeven om er iets neer te zetten dat elke dag nog wordt uitgebreid.


Ronald en Luit


 

www.stedum.com

Geef een reactie