1 oktober 2023

Stedum feestend het nieuwe jaar in


Veel Stedumers wisten de weg naar Moarstee te vinden in de oudejaarsnacht. Rond 1 uur ging de deur los en werd iedereen door de aanwezige vrijwilligers van Moarstee en Dorpsbelangen gastvrij ontvangen. Rond kwart over twee werd het even heel druk, toen de altijd veel publiek trekkende vuurwerkshow bij de Weemweg afgelopen was.
DJ Jappa wist het publiek goed te vermaken, en de “proaters” konden in de barruimte goed terecht. Zo bleef het lang gezellig druk. Tegen vieren werd DJ Jappa in Flits verwacht, waar hij de eer had de slotsessie te doen. Een aantal Stedumers ging mee om tot 6 uur door te feesten. Anderen bleven gezellig in Moarstee hangen, al werd de DJ wel gemist. Toch iets om voor volgend jaar alvast over na te denken. De locatie bevalt goed, praten en dansen verdraagt elkaar goed in Moarstee.
Met dank aan alle vrijwilligers en natuurlijk aan de familie Exoo, die de schoonmaak van de vloer voor haar rekening heeft genomen. De nieuwe vaste geluidsvoorziening is prima (met dank aan stedum.com en de ijsvereniging Stedum). Het Stemer Oud en Nieuw feest is een goede traditie, en de organisatie rekent erop volgend jaar ook voor de afterparty tussen 4 en 5 goede muziek te kunnen regelen.

www.stedum.com, en organisatie / L. Oldenhof

Geef een reactie