21 juli 2024

Stedum gaat weer dansen, tenminste als het aan ons ligt, en daar nodigen wij jullie graag voor uit. Vele Stedumers hebben eind april van dit jaar tijdens de feestavond Stedum-Stedum- het resultaat gezien van de voorgaande danscursus. De show met de paso-doble en de cha-cha met passie uitgevoerd door dorpsgenoten en natuurlijk niet te vergeten de dansshow door de "profs" van dansschool Randoe.

 

Er is een nieuwe kans om dansen te leren en wees nou eerlijk, wie wil dat niet ! De nieuwe cursus begint in oktober (streven is te starten in de week van 17 oktober) en heeft een andere opzet dan de vorige cursus. Nu met verschillende  dansen, zoals de; quickstep, Engelse wals, latin (cha-cha, rumba en Jive) en oude dansen, zoals; valeta, ijspolka, etc. Dus voor elk wat wils. Danservaring is niet nodig, we beginnen bij het begin in een laag tempo zodat iedereen mee kan komen en wie weet waar het eindigt! Misschien –bij een gelegenheid-  een show van oude dansen opvoeren ?
Je kunt de cursus ook doen als opfriscursus als je al een beetje kunt dansen. Tijdens de les is er een pauze om even op adem te komen of om nog even lekker te dansen of te oefenen.. Kortom een prachtig programma onder leiding van een dansleraar. Ook zal er regelmatig een vrije oefenavond zijn om het geleerde nog even extra te oefenen en natuurlijk voor de gezelligheid. Want dansen doe je natuurlijk ook voor de gezelligheid !  De cursus is bedoeld voor Stemers van alle leeftijden. De locatie is de sporthal of de bovenzaal van het café, dit is mede afhankelijk van wat er beschikbaar is op de voorkeursavond. Om de twee weken is er les, in totaal 8 lessen. Ook als je geen partner hebt is ballroom aanleren mogelijk. In de afgelopen cursus waren er enkele dames bereid de herenrol aan te leren, waardoor niemand langs de kant hoefde te staan.
Dus geef je op, het liefst voor 1 oktober door; de bon in de brievenbus te gooien op een van onderstaande adressen, anders per e-mail of per telefoon.
De te verwachten kosten voor 8 lessen zijn ongeveer 75 euro /per persoon voor de les, inclusief zaalhuur en koffie.
Jaap Haaijer Stationsweg 8          tel: 551496
Lies Oldenhof Weersterweg 12   lies.oldenhof@perivert.nl

www.stedum.com

Geef een reactie