21 mei 2024

Stedum heeft een camping .

0
Dat hebben veel mensen gedacht, maar het bleek te gaan om een Spectaculaire toneelvoorstelling “Zomer in Zeeland” geweldig gespeeld door toneelvereniging ONA en in samenwerking met de 60-jarige Oranjevereniging zijn er tot 2 keer toe geweldige feestavonden gehouden in de schuur van de familie Bijen uit Stedum, het was helemaal omgebouwd tot theater en camping “de tuinkabouter”. Er was zelfs in de raad van de gemeente Loppersum over gesproken en beide avonden zijn officieel geopend, de eerste door oud- burgemeester van Stedum Dhr. Mellema en de tweede avond, wat bijna weer uitverkocht was, is geopend door Burgemeester A.Rodenboog hij gaf aan de camping een hengel cadeau.

Er zijn mensen langs geweest om te vragen of ze niet echt een nachtje konden overnachten.  Ze kwamen bepakt op de fiets en volgden de aanwijsbordjes,  gemaakt door Kees Eisema,  door het dorp. Mede door regisseur Johan Brokken en het licht en geluid verzorgd door Jan-Waling Huisman is het een succes geworden en zal er in Stedum en wijde omgeving nog lang nagepraat worden of er toch niet een echte camping moet komen.

 
Geweldig dat er zoveel mensen in de weer zijn geweest om zoiets groots neer te zetten en allemaal vrijwilligerswerk. Iedereen die dit op welke manier dan ook heeft mogelijk gemaakt. bedankt !!!

www.stedum.com

Geef een reactie