1 maart 2024

Stedumer van het Jaar: Johann Veen

0

Op zijn geliefde plek, de voetbalkantine van VV Stedum waar hij al 12 jaar actief is achter de bar, is bekend gemaakt dat Johann Veen de Stedumer van het Jaar 2019 verkiezing heeft gewonnen.
Johann draaide vandaag, op de eerste wedstrijddag van Stedum 3 na de winterstop, bardienst in de kantine van de voetbalclub. Hier werd hij door Stedum.com verrast met de eretitel Stedumer van het Jaar 2019. Daar hoort een taart bij, een bos bloemen, de enige echte oorkonde en het belangrijkste; de eer! Johann was blij verrast en had het niet verwacht dat hij er met de titel vandoor zou gaan. Johann, gefeliciteerd!
In de verkiezing deden 8 Stedumers mee om de titelwinst. Johann ontving met 32,1 % de meeste stemmen. De tweede en derde plek werden vervuld door Gerard Kruidhof en Fokko Smit.
De motivatie bij de nominatie:
Johann Veen – Altijd bezig met de sporten in het dorp. Achter de bar bij de voetbalkantine in Stedum en meerennen en helpen met de survivalvereniging. Kortom goed voor de sporten in het dorp, en is verder altijd in het dorp te vinden.

www.stedum.com,

Geef een reactie