30 mei 2024

STEEM ien SNEI overtreft de stoutste verwachtingen, tweede heropvoering noodzakelijk

0

Na het enorme succes van de opvoering van Steem ien Snei op 19 november jl. was al besloten tot een heropvoering op 4 februari aanstaande. Het opnieuw beleven van de sneeuwwinter van februari 1979 blijkt enorm aan te spreken, want deze voorstelling is nu al bijna uitverkocht. Om de 4e februari geen mensen teleur te hoeven stellen wordt ook op 3 februari een voorstelling gegeven. Dat betekent een bezoekersrecord voor het toneel in Stedum.

De teller staat nu op ruim 600 belangstellenden in totaal, waarvan een aantal mensen voor de tweede keer komt. Met het openstellen van de vrijdagavond kan het aantal bezoekers nog aardig oplopen. Een ongekend succes voor spelers, het Chr. Vocaal Ensemble en regisseur/toneelschrijver Sebe Gast. Het publiek is afkomstig uit het hele land, een gevolg van de publiciteit via de website Stedum.com en de mond-op-mond reclame via familie en oud Stedumers. FotoÕs van de sneeuwwinter 1979 kunnen worden aangemeld via de website Stedum.com. Deze zullen zoveel mogelijk worden gescand en vertoond.


  


Kaarten kunnen worden besteld via telefoonnummer 551893 en via info@stedum.com, afhalen uiterlijk op 2 februari bij Janet Dijkstra, Triezenbergstraat 5, op dinsdag t/m vrijdag na 15.00 uur. Niet betaalde gereserveerde plaatsen worden vastgehouden tot een kwartier voor aanvang van de voorstelling.

Dorpsbelangen Stedum

Geef een reactie