25 april 2024

Steem in snei: 4 februari 2006!!!

0

Woensdag 14 december was het net het crisiscentrum van Steem in snei bij Hilda de Leeuw aan de Hoofdstraat. Wat bedoeld was als een nabespreking van deze geslaagde voorstelling, liep volledig uit de hand. Net zoals de voorstelling zelf, die met 334 bezoekers een geweldige belangstelling trok. Er is met instemming van alle betrokkenen een heropvoering afgesproken op 4 februari 2006 om 20.00 uur. Dit keer met voorverkoop, want je weet maar nooit.


Burgemeester Mellema (Bert de Leeuw)


Als het echt storm gaat lopen, wordt de generale repetitie op 3 februari ook een offici‘le voorstelling. We hebben ook al gehoord dat er mensen ook een tweede keer komen kijken. Ook uit de omgeving is er veel belangstelling, tot in Zuidlaren wordt erover gesproken. Dan wordt het wel weer lekker druk natuurlijk. Van verschillende kanten hebben we vernomen dat de geur van de gehaktballen die de kerk in dreef veel indruk heeft gemaakt. Misschien een reden om na afloop ook gehaktballen te verkopen, maar dat zien we nog wel.


Waar is het?
De locatie is weer de Gereformeerde kerk aan de Bedumerweg. We proberen de lampen net iets hoger te hangen, zodat de diavoorstelling niet wordt gestoord voor mensen die achterin de kerk zitten.


We schrijven deze keer ook oud Stedumers aan (dat is de vorige keer alleen met de direct betrokkenen gedaan). Zegt het voort, we gaan ervan uit dat we op 4 februari een volle kerk hebben. Na afloop is er weer een muzikale nazit in het Trefpunt.


Waar is de voorverkoop?
De voorverkoop start vanaf 22 december, op dinsdag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur bij Janet Dijkstra, Triezenbergstraat 5, tel 551893. Kaarten kosten 5 euro per stuk, inclusief een kopje koffie. Graag gepast betalen.


Hilda de Leeuw, Nico Schutter, Siebrand Dijkema, Jan Lalkens, Lies Oldenhof

Dorpsbelangen Stedum

Geef een reactie