19 juni 2024

Nog geen week na het optreden van Tineke Rouw met haar liedjes en buikdansen is er alweer wat te beleven in Stedum. Dorpsbelangen nodigt je uit vrijdag 17 februari vanaf 20.00 uur in het Hervormd Centrum om je talent aan je dorpsgenoten te laten zien. Iedereen heeft toch ergens talent voor? Dit kan door middel van een badge op je kleding waarop je je talent, hobby of beroep zet, zodat je daar gemakkelijk met elkaar over aan de praat raakt.

Het kan door middel van het ophangen van een briefje in de zaal, zodat er een mooi overzicht komt van al het talent dat Stedum in huis heeft. Of door het open Steemer podium te betreden en je talent ter plekke te laten zien. Dit alles tijdens het Steemer Dorpscafé, waar een zeer gevarieerd programma geboden wordt. Ook mensen zonder talent zijn uiteraard welkom om gewoon langs te komen.
Jehova Nissi Jeugd
Het Steemer Dorpscafé wordt om 20.00 uur geopend met een debuut-optreden van vier jeugdleden van Jehova Nissi. Het is heel moedig en mooi dat zij op deze manier hun talent voor muziek laten zien en ze brengen een aantal nummers ten gehore.
Petje op Petje af Steemer historie
Na dit unieke optreden dat je zeker niet mag missen wordt je kennis van de historie van Stedum getest tijdens petje op petje af. Tjeerd Burgstra geeft hierbij de uitleg. Hij heeft een zeer groot talent voor het onthouden van historische gegevens. Neem je (alpino)pet of je hoed mee!
Nick & Davine
Na deze hersenkraker is het podium voor Chansonnière Davine www.davine.nl. Zij wordt begeleid door professioneel gitarist Nick Wendels. Dit optreden van Nick en Davine is te danken aan een dorpsgenoot met talent om een exclusief optreden naar Stedum te halen en onze verwachtingen zijn groot. Tijdens hun optreden waan je je even in Parijs bij het horen van klassiekers van Jacques Brel, Edith Piaf, Jean Ferrat, Françoise Hardy en vele andere grote Franse artiesten. Laat je meevoeren door de knusse, smalle straatjes van de Lichtstad en ervaar de grandeur van het imposante Parijse bestaan. Davine neemt je mee op reis, langs klassiekers die we allemaal kennen.

Open Steemer Podium
Tussen de andere activiteiten door is er de hele avond open podium. Is er een talent dat je wilt laten zien aan de andere bezoekers, wil je een mop vertellen of muziek maken, buikdansen of wat dan ook, grijp dan nu je kans.

Verder kan er gesjoeld worden (wie heeft hier het meeste talent voor?) en draait er continue een historische film over Stedum. Kom in elk geval een kijkje nemen, het maakt niet uit hoe laat je binnenkomt en je krijgt van dorpsbelangen een welkomstdrankje. Tot dan en vergeet je hoofddeksel niet!

www.stedum.com

Geef een reactie