22 april 2024

Stomdronken man dreigde huis op te blazen

0

Delfzijl – Het scheelde niet veel of een stomdronken 47-jarige man had donderdagavond zijn huis in de Lunetstraat in Delfzijl opgeblazen, waar zich op dat moment zijn vriendin (34) en vier kinderen bevonden. Tijdens een ruzie tussen de twee en na veel te diep in het glaasje te hebben gekeken, draaide de Delfzijlster donderdagavond de gaspitten open en dreigde daarop de woning te laten ontploffen. Vervolgens zette de man het echter op een lopen.

Eerder op de avond had hij met zijn blote vuisten enkele ruiten ingeslagen. Nadat de man was gevlucht, belde de vrouw de politie.


De politie zette een zoekactie op touw, maar had veel moeite de man te pakken te krijgen. In de Arsenaalstraat kwamen de agenten hem op het spoor. De Delfzijlster kon echter ontkomen. De politie wist de man in de Lunetstraat uiteindelijk in de kraag te vatten.


De man had zijn handen dusdanig verwond, dat hij voor behandeling eerst naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De Delfzijlster is daarna ingesloten voor nader onderzoek en verhoor

www.dvhn.nl

Geef een reactie