20 mei 2024

Streekproductenmarkt Ewsum

0

Er is weer een streekproductenmarkt op het mooie sfeervolle borgterrein van Ewsum aan de Oosterburen 1 in Middelstum. De markt is op zaterdag 18 juni van 10.00 – 16.00 uur. Het thema van deze markt is Middelstummer paardenspul. Er zijn  weer veel gezellige kramen waar typisch Groninger streekproducten worden verkocht, zoals honing, kaas, jam, sappen, siropen, worst, pelzen en wollen dekens.

U kunt in het koetshuis van de borg genieten van mooie kunst onder het genot van een kopje koffie met gebak of op het terras lunchen.

Voor u treedt op het “ Duo Ephraïm” met viool en accordeon.
Van 12.00 – 13.00 uur is er een demonstratie "Parelli Natural Horsemanship". Parelli is een trainingsmethode voor paarden die gebaseerd is op de manier waarop paarden onderling communiceren in hun natuurlijke omgeving. Aansluitend zijn er ringsteek wedstrijden met paard en wagen langs de oprijlaan naar het borgterrein. Het publiek mag in de laatste ronde mee doen.
Voor de kinderen is er gratis pony rijden.
In 2011 vinden er nog markten plaats op 17 september (Italiaanse markt), 8 oktober(Oogstfeest) en op 10 december (Kerstmarkt).

www.stedum.com

Geef een reactie