17 juni 2024

Struners aan het werk in Stedum

0

De actie Heitje voor een Karweitje heeft € 102,50 opgebracht! Op verschillende plekken in en rond Stedum kon je de scouts aan het werk zien, duidelijk herkenbaar met hun beige bloes en zwart-gele das. Met 8 scouts en dan nog de begeleiding waren ze zo druk dat ze niet overal hebben kunnen aanbellen. Er waren al de nodige klussen van te voren aangemeld, wat voor de planning prettig was om het werk goed te kunnen verdelen.

Wat hebben ze allemaal gedaan? Puin gekruid, appels geplukt, houtblokken gesjouwd, een betonbekisting opgeruimd. Daar waren ze zaterdag 13 oktober de hele ochtend mee bezig. Over het resultaat zijn ze erg tevreden. Ook de opdrachtgevers waren te spreken. Van het geld kunnen de Struners weer van alles doen. Juist deze leeftijd heeft wat meer uitdagende activiteiten nodig die ook iets meer kosten. Zo gaan ze vaker op kamp om het pionieren in praktijk te brengen en doen ook hikes, trektochten in o.a. Drenthe. Uiteraard betalen ze daar zelf ook voor, maar het is wel heel fijn dat ze hun werkkracht ook in kunnen zetten. Hartelijk dank voor de gelegenheid die u daarvoor geboden hebt.
Op zaterdag 27 oktober is er vriendjes en vriendinnetjesdag. Als uw kind belangstelling heeft, kunt u dat via een kind dat nu al op scouting zit aangeven. Kom anders eens kijken op zaterdagmorgen (scouts) of zaterdagmiddag (welpen) bij de tenniskantine. Een kind mag drie keer meedoen, alvorens te beslissen lid te worden. Graag tot ziens!

De Struners

Geef een reactie