2 maart 2024

Studenten Vastgoed en Makelaardij doen onderzoek in Stedum

0

Hebt u een mening over wat er gebouwd moet worden in Stedum? U kunt die mening kenbaar maken in onze enqute. Wij zijn zes studenten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van de Hanzehogeschool in Groningen. Wij doen een onderzoek naar de woonbehoeften van de Stedumers.

Wij kwamen op dit idee via mevr. Oldenhof, onze docent en uw voorzitter Dorpsbelangen. Dorpsbelangen Stedum wil graag informatie over woonwensen en plannen van de Stedumers. Ook de gemeente Loppersum en de projectontwikkelaar De Groninger Steen (van de kwekerij) zijn ge•nteresseerd. Zij hopen een idee te krijgen van de woonwensen en plannen van de Stedumers, om zo beter te weten wat er gebouwd moet gaan worden.


 


De komende weken gaan wij in groepjes bij de deuren langs om de enqute af te nemen bij een groot deel van de Stedumers. We kiezen in elke straat een flink aantal huizen om de enqute af te nemen. Niet alle mensen kunnen worden ondervraagd, voor dit onderzoek werken we met een zogenaamde steekproef. Daardoor krijgen we toch een indruk van de woonbehoefte van de Stedumers. We hopen dat u hieraan mee wil werken. Wij zijn te herkennen aan een button. U mag ons naar onze collegekaart vragen, zodat u weet wie er bij u aan de deur komt. U kunt ons verwachten rond eind maart. Op de jaarvergadering van Dorpsbelangen op 8 april hopen we de resultaten te kunnen presenteren.


 


Wij danken u alvast voor uw medewerking.


 


Met vriendelijke groet,


 


Mark Heemskerk


Richard Kaak


Albert-Jan Kamphuis


Antoine Kroezen


Liesbeth Luinenburg


Frank Stallmann

Studenten van de opleiding Vastgoed & Makelaardij van de Hanzehogeschool in Groningen

Geef een reactie