13 april 2024

Survivalrunners uit Stedum lopen Survivalrun met 25 hindernissen in Zelhem

0

Afgelopen zondag stond de Survivalrun 2019 in Zelhem (Gelderland) op het programma voor 8 leden van de Survivalvereniging uit Stedum. Na een voorbereidingsperiode van ruim 8 weken op het parcours in Stedum hebben de leden zich kunnen voorbereiden op deze Survivalrun. 
Na zondagochtend ruim 2 uur te hebben gereden arriveerden de leden in Zelhem voor de 5.5 of 8 kilometer recreatieve Survivalrun. Het parcours bestond uit diverse hindernissen zoals; waterdoorsteken, pakladders, swingovers, apenhangen, klimnetten en combinatie hindernissen.
De leden kregen minimaal 25 hindernissen voor de kiezen. Het doel was om in ieder geval het rode bandje te houden Na een korte warming-up verschenen de leden om 11:50 uur aan de start. Het parcours startte met een aantal mooie water hindernissen, waaronder lianen van balken boven het water en een swing-overnet. De groep viel direct uit elkaar voor de eerste hindernissen. Cor Slager uit Stedum was voor de groep uitgegaan en ging op snelheid langs de hindernissen, daarop volgde Klaas Bosker en de eerste vrouw Renate Werkman. Beiden uit Ten post en ook later Tina Hannemann uit Stedum. De overige leden bleven bij elkaar om elkaar mentaal bij te staan binnen het parcours. Maurice Vischjager, Trix Leegte, Jerymias Pirsouw en Johann Veen hebben elkaar er door heen gesleept en zo ook het befaamde bandje kunnen behouden. Al met al een mooie en geslaagde Survivalrun in Zelhem.

, Survival Stedum

Geef een reactie