25 april 2024

Tentoonstelling vijf kunstenaars

0

In het voorjaar en de zomer worden er vooralsnog geen cursussen gegeven in de Boekwerkplaats in Stedum. Reden om in deze tijd van het jaar de ruimte ook voor andere zaken dan boekbinden beschikbaar te stellen. Dat gebeurt nu voor de eerste keer met de tentoonstelling ÒIndentiteit en ConditioneringÓ van de Stichting NamastŽ Lux Mundi.

Vijf verschillende kunstenaars hebben hun visie gegeven op het thema ÒIndentiteit en ConditioneringÓ. Zo laat kunstenaar Marcel Duran schilderijen zien uit zowel Indonesi‘ als Groningen en Stedum. Voor een van de andere kunstenaars was de tentoonstelling in Stedum een reis terug in de tijd, want het dorp is de geboorteplaats van zijn moeder. Er wordt werk tentoongesteld van:


 


¬      Gemma Brans


¬      Marcel Duran


¬      Lammert Joustra


¬      Gea Fictoor


¬      Paul van der Veur


 


De tentoonstelling is van 9 juni tot en met 3 juli 2005 te bezichtigen op zondag tussen 14.00 en 17.00 uur en op donderdag en vrijdag tussen 12.00 en 17.00, na telefonische afspraak (0596 Ð 551 588). De tentoonstelling is uiteraard gratis te bezoeken in De Boekwerkplaats, Hoofdstraat 45, Stedum.


 


Stichting NamastŽ Lux Mundi stelt zich ten doel mensen bij te staan bij het vinden van hun eigen kracht, bij het zicht krijgen op de weg die zij willen gaan. Meer informatie over de stichting staat op www.namaste-lux-mundi.nl

www.stedum.com

Geef een reactie