24 juli 2024

theeschenkerij Òde VlasschuurÓ sluit na 5 jaar

0
Bij deze wil ik u op de hoogte brengen van het feit dat theeschenkerij “de Vlasschuur” na 5 jaar haar deuren gaat sluiten.
 
Dit is natuurlijk niet zomaar. Na een controle is gebleken dat er een aantal zaken zouden moeten worden aangepast om de zaak op deze manier draaiende te houden. Dit is voor mij geen optie omdat dit voor mij financieel niet haalbaar is en er dus maar een ding op zit en dat is de zaak sluiten.
Wat natuurlijk erg jammer is, weer wat weg uit Stedum. Het waren 5 ontzettend leuke jaren. De gezellige workshops, alle fietsers met hun verhalen, de vergaderingen, de bijeenkomsten van Kunstgaang Kaampke, kleine feestjes die er zijn gevierd, het was ontzettend leuk om allemaal te doen. Het valt dus ook niet mee om dit besluit te moeten nemen.
 
Voor de mensen die theepotjes aan mij hebben gegeven en ze weer terug willen, bel mij even dan krijgt u ze weer terug. (0596-551303)
 
Dan heb ik op 7 maart een leeg verkoop. Dus heeft u nog belang bij kop en schotels, theeglazen, enz. kom dan langs om 14.00 uur tot 16.00 uur in de theeschenkerij “de Vlasschuur”.
 
 
Met vriendelijke groet, Ingrid Kort

www.stedum.com

Geef een reactie