18 mei 2024

Tineke Rouw komt naar Stedum

0


Tineke Rouw treedt met Groningse luisterliedjes én haar buikdansgroep op in Stedum! Zij is de laatste tijd veel in het nieuws geweest, o.a. met de Kerstclip bij Man bijt hond (en later bij DWDD), en heeft op 4 december jl. een nieuwe CD uitgebracht, met veel persaandacht. Op 11 februari (aanvang 20 uur) treedt zij voor u in het sportgebouw aan de Bedumerweg.

Het belooft een unieke avond te worden, in Oosters-Groningse sfeer. Kovvie mit kouk, maar ook Oosterse hapjes en muntthee, in een omgetoverd sportgebouw. Kaarten kosten 6 euro, waarvoor een avondvullend optreden wordt verzorgd in een unieke combinatie van zang en dans. Zie www.tinekerouw.nl, u mag het niet missen!
Om alvast in de sfeer te komen biedt de Activiteitencommissie van Dorpsbelangen ook een proefles buikdansen aan, op 1 februari van 18.30 tot 20 uur. In deze les worden de basistechnieken van het buikdansen behandeld. Dit hoeft niet met blote buik en er zit geen optreden op zaterdag de 11e aan vast! Iedereen is welkom. Het is Tineke zeer toevertrouwd hier iets leuks van te maken.
Via
www.stedum.com kunt u alvast kaarten reserveren en u aanmelden voor de proefles. Beide activiteiten kunnen apart van elkaar geboekt worden. Optreden en les kost samen 10 euro, alleen meedoen aan de buikdansles kost 5 euro. Voor jeugd tot en met 14 jaar is de combinatieprijs 5 euro, en de les 3 euro. U kunt de kaarten vanaf 16 januari. afhalen bij ’t Snuusterhoukje, Molenstraat 8, tel 0596-551773.
Meer info? Mail activiteiten@stedum.com of bel 550920, Karen Hemmen.

www.stedum.com

Geef een reactie