25 juli 2024

Tweede Kamerverkiezingen 2017: 15 maart

0
Woensdag 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. U heeft uw stempas inmiddels thuis ontvangen. Bewaar deze goed: dit is het officiële document waarmee u kunt stemmen. Op uw stempas staat waar u uw stem kunt uitbrengen. Om te kunnen stemmen heeft u ook een identiteitsbewijs nodig (Nederlands paspoort, identiteitskaart, rijbewijs). Het identiteitsbewijs mag op de dag van de stemming maximaal vijf jaar verlopen zijn. Dat betekent dat deze minimaal geldig is tot 16 maart 2012.

Geen stempas?
Zonder stempas en identiteitsbewijs kunt u niet stemmen. Heeft u geen stempas ontvangen? Neem dan contact met ons KlantContactCentrum op, via telefoonnummer 0596 – 54 82 00 of e-mail gemeente@loppersum.nl.
Bent u verhinderd?
Bent u 15 maart niet in de gelegenheid om zelf uw stem uit te brengen? Vraag dan iemand anders om voor u te stemmen. Vul de achterkant van uw stempas in en geef een kopie van uw identiteitsbewijs mee.
Meer informatie?
Voor vragen en meer informatie kunt u ook contact opnemen met telefoonnummer 0596 – 54 82 00 of u kunt een e-mail zenden naar gemeente@loppersum.nl.

Gemeente Loppersum,

Geef een reactie