13 juli 2024

Uitnodiging vrije schaatsmiddag/Kardinge!

Wat geweldig zou het zijn als we dit jaar met een grote club Stedumers een gezellige schaatsmiddag/avond kunnen organiseren in Kardinge.
IJsvereniging Stedum in samenwerking met Natuurijs KNSB nodigt daarom alle leden van IJsvereniging Stedum uit om zaterdag 12 november a.s. mee te gaan schaatsen in Kardinge. De vrije schaatstijden zijn van 16.30- 18.30 uur.
Je moet je hiervoor zelf aanmelden op de site: KNSB/Avayo-ticketbureau Zodra je je gratis e-ticket(s) hebt gereserveerd kun je de opgave bij ons doorgeven. (Let op! wees er tijdig bij want, vol=vol bij Kardinge) Vergeet niet je (geprinte) e-tickets mee te nemen naar het evenement. Bij de toegang van het evenement zullen de e-tickets worden gecontroleerd op geldigheid. De bedoeling is om dan te verzamelen bij de haven in Stedum om 15.30 uur.
Voor alle kinderen onder de 8 jaar vragen wij wel een begeleider mee. Voor de gezelligheid en om met niet teveel auto’s die kant op te gaan vragen wij jullie om te gaan carpoolen vanaf de haven. (uiteraard niet verplicht) Opgave om gezamenlijk te gaan kan gemaild worden naar matmirvast@gmail.com Graag bij opgave je naam, leeftijd bij kinderen, mobielnummer, wel/geen auto/chauffeur + aantal zitplaatsen van de auto vermelden. (graag vóór 1 november a.s.) We vertrekken om ongeveer 18.45 uur vanaf de parkeerplaats bij Kardinge weer richting Stedum.

N.B: Vergeet niet de e-ticket, je ledenkaart van IJsvereniging Stedum (kan controle op zijn bij Kardinge), muts of helm, handschoenen (verplicht in Kardinge) en schaatsen mee te nemen! Schaatsen huren kan daar ook, dat is dan voor eigen rekening. (Misschien zijn er kinderen die de rode fleece muts van IJsvereniging Stedum nog hebben liggen van een paar jaar eerder? Het zou dan leuk zijn om die te gebruiken i.v.m herkenbaarheid op de ijsbaan) Wij kijken uit naar jullie aanmeldingen en een gezellige schaats beleving in Kardinge!

Vervolg data vrij schaatsen Kardinge: (verdere info volgt weer via Stedumer)
● zaterdag 7 januari 2023 (incl. Toertocht met stempelkaart en medaille)
● zaterdag 11 maart 2023
(Ben je nog geen lid van IJsvereniging Stedum en wil je dat wel graag, dan kan dit ook geregeld worden bij je opgave, graag dit er apart even bij vermelden)