29 november 2023

Uitnodiging vrijwilligersmiddag

0

Hierbij willen we u van harte uitnodigen om aanwezig te zijn bij de vrijwilligersmiddag op 14 april.

Landschapsbeheer organiseert deze middag voor alle vrijwilligers die het afgelopen seizoen hebben meegewerkt in de dorpsbossen. We willen hiermee laten zien dat het vrijwilligerswerk zeer gewaardeerd word en hopen u een leuke middag te geven als dank voor uw inspanningen.

Programma;

 

o            Om 14.00 uur verzamelen we bij transportbedrijf Arie Kampstra aan de Oude Oosterweg 3. Met z’n allen lopen we dan naar het Oosterbos om een rondleiding te krijgen door Gert Mensing die hier met zijn vrijwilligersgroep al jaren bezig is.

 

o            Om 16.00 uur zijn we in Café Bulthuis (Hoofstraat 4 in Eenrum, tel. 0595-491545)

Na een kopje thee of koffie houdt André Eijkenaar hier een lezing over Uilen. Deze fotograaf en uilenkenner heeft vorig jaar een boek uitgegeven met prachtige foto’s van uilen. Tijdens de lezing vertelt hij over het bestuderen van uilen en laat prachtige foto’s zien. André is behalve fotograaf ook voorman bij Landschapsbeheer Groningen.

 

o             Na de lezing kunnen we onder het genot van een drankje bijpraten en ervaringen uitwisselen. Om 18.00 uur is de vrijwilligersmiddag afgelopen. 

 

Als u samen met Landschapsbeheer als vrijwilligers (of eigenaar/beheerder) in één van de dorpsbossen heeft gewerkt bent u van harte uitgenodigd voor deze middag. Opgeven is echter noodzakelijk in verband met de catering! Aan deze middag zijn geen kosten verbonden.

 

De uitnodiging kan niet naar alle vrijwilligers worden gestuurd omdat wij niet alle adressen hebben. We willen alle coördinatoren van vrijwilligersgroepen in de dorpen hierbij dan ook oproepen hun achterban op de hoogte te stellen van deze middag. De opgaven kunnen dan per coördinator naar ons gemaild worden.

 U kunt zich tot 6 april opgeven via l.stockmann@landschapsbeheergroningen.nl

 

We hopen u te zien op 14 april, en anders op één van de andere vrijwilligersactiviteiten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Leo Stockmann en Marije Kattenwinkel

 

Coördinatoren vrijwilligerswerk

Landschapsbeheer Groningen

Roderwolderdijk 60
9744 TH Groningen
tel. 050-5345199 (algemeen)
fax. 050-5340137
info@LandschapsbeheerGroningen.NL

Dorpsbelangen Stedum

Geef een reactie