23 februari 2024

v.v. Stedum sluit het voetbalseizoen af

0

Wederom is er eenåÊmooi programma samengesteld voor jong en oud. In de ochtend (vanaf half 10) spelen alle jeugdteams een wedstrijdje tegen een verrassingstegenstander (belooft spectaculair te worden). Om half 12 is het traditionele penalty-schieten op Boelie de Sturler. Per leeftijdscategorie is er een beker te winnen voor de degene die de meeste ballen achter Boelie weet te schieten. Vanaf 12 uur is er patat met voor de jeugdleden.

Tijdens de ochtend zijn er verder diverse attracties van Feestverhuur Groningen, zodat er voldoende mogelijkheid is voor jong (en oud) om zich te vermaken. In de middag wordt het 7 tegen 7 toernooi gehouden, 12 teams zullen verdeeld over twee poules om de sportieve eer strijden. Het toernooi vangt aan om 13.45 uur en duurt tot ca. 17.30 uur. Aansluitend (vanaf 18.30 uur) start de barbecue (opgave is niet meer mogelijk) en is het mogelijk om onder het genot van een hapje en een drankje het seizoen af te sluiten. 
Het bestuur van de v.v. Stedum nodigt iedereen van harte uit om het sportpark van de v.v. Stedum a.s. zaterdag te bezoeken.

Stedum.com via mobiel

Geef een reactie