24 mei 2024

Vaccinatie voor kinderen en huisgenoten tegen Nieuwe Influenza A

0

Ook in onze gemeente worden vanaf 23 november 2009 alle kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 maanden gevaccineerd tegen Nieuwe Influenza A. GGD Groningen organiseert de vaccinatiecampagne.

Iedereen die een oproep krijgt, wordt twee keer op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip gevaccineerd. In onze gemeente gebeurt dat in Sporthal Eelwerd te Appingedam op 25 november a.s. en nogmaals op 16 december 2009.. Het tijdstip is afhankelijk van de geboortedatum uw kind(eren).

Uitnodiging

Kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 maanden ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor twee vaccinaties tegen Nieuwe Influenza A.  

Locatie en tijdstip

In de bijsluitbrief van GGD Groningen staat waar en wanneer de vaccinatie gehaald kan worden. De informatie uit deze bijsluiter staat ook op de website ggd.groningen.nl/vaccinatie. Op deze site staat per gemeente een pagina met alle gegevens (locatie, data en tijdstippen).

Informatienummer

Heeft u hulp nodig bij het bepalen wanneer u en/of uw kind(eren) zich kunt laten vaccineren? Of heeft u andere vragen over de vaccinatie?

Neemt u dan contact op met het informatienummer Nieuwe Influenza A van GGD Groningen: (050) 367 45 45. Dit nummer is geopend tijdens kantooruren en ook in het weekend van 14/15 november en 21/22 november van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Gemeente Loppersum

Geef een reactie