17 juni 2024

Veilingverkoop t.b.v. inventaris Trefpunt

0

Op vrijdagavond, 30 maart 2012 is er een veilingverkoop van diverse ingebrachte goederen. De opbrengst van de veiling zal geheel ten goede komen aan de aanschaf van nieuwe tafels voor het geheel  verbouwde “Trefpunt”.

Aanmelding en inbreng van de goederen.
U kunt de bij u overbodig geworden goederen aan ons schenken, waarna wij die goederen zullen proberen te veilen. De door u aangeboden goederen moeten nog bruikbare spullen zijn. Het is immers een veiling en geen rommelmarkt. Heeft u geen overbodige goederen? Geen probleem. Het  is voor u natuurlijk ook mogelijk om nieuwe spullen aan ons te schenken die wij dan zullen proberen te veilen. U kunt bij de door u aangeboden goederen aangeven dat ze niet beneden een bepaald minimum bedrag mogen worden verkocht.
Om wat voor goederen gaat het?
Bij de te veilen goederen gaat het om een grote diversiteit. Dat kan bijvoorbeeld oud (elektrisch) gereedschap zijn, speelgoed, tuingereedschap, tafels en stoelen, schilderijen, klokken, woonaccessoires etc. Maar evengoed is het mogelijk om ons bijvoorbeeld een taart, een fles wijn, zelfgemaakte hobbyspullen etc. te schenken voor de veiling.
In de week voorafgaande aan de veiling (vanaf maandag 26 maart) kunt u bij de leden van de taakgroep Beheer en Financiën de door u aangeboden veilingspullen aanmelden. U kunt ze op donderdagavond 29 maart  van 19.00 tot 21.00 uur afleveren in “Trefpunt”.  Indien nodig kunnen wij de spullen bij u thuis afhalen.
Hoe gaat het op de veiling?
Op vrijdagavond  30 maart kunt voorafgaande aan de veiling de aangeboden goederen bezichtigen. De goederen staan dan opgesteld in de kerk en zijn voorzien van een veilingnummer en het openingsbod op de veiling. Afhankelijk van de waarde zal de bieding met een bepaald bedrag verhoogd worden. Wordt er niet geboden of brengt het niet het vastgestelde bedrag op, dan krijgt u het door u aangeboden goed weer terug.
Gezellige avond.
Naast de veiling zelf, kunt u ook gezellig en lekker bij ons komen eten. De keuken is vanaf 17.00 uur open. We hebben dan soep, broodjes gehaktbal, broodjes hamburger en saté voor u klaar staan.
De veiling begint om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Taakgroep Beheer & Financi‘n

Geef een reactie