21 juni 2024

Vergeet je tandenborstel niet

0

Zaterdag 9 november om 21.00 uur presenteert RZN de Cd-single “Vergeet je tandenborstel niet” in cafŽ Het Oude Raedthuys in Stedum. RZN, oftewel Rappers Zonder Naam, zijn inmiddels landelijk bekend geworden door hun samenwerking met o.a. het Noord Nederlands Orkest. In Stedum braken zij door tijdens de Feestweek die daar afgelopen voorjaar werd gehouden. Als ode aan hun vele jeugdige fans komt RZN voor de presentatie van hun nieuwe Cd-single nu opnieuw naar Stedum.

Rappers Zonder Naam, Ferry en Daniel, danken hun populariteit vooral aan hun optreden tijdens de Feestweek in Stedum, afgelopen voorjaar. Zij organiseerden niet alleen voor “de jeugd” workshops rappen, breakdance en graffiti, maar gaven zelf twee spetterende optredens. Vlak daarna beseften Stedumers welke doorbraak zij hadden meegemaakt, toen RZN landelijk bekend werd door optredens samen met het Noord Nederlands Orkest. Op alle landelijke radio- en tv-zenders waren de rappers te horen.

Aansluitend aan de presentatie van de Cd-single wacht Rappers Zonder Naam alweer een heel speciaal optreden, namelijk in Amsterdam en Rotterdam tijdens een basketbalshow van de Amerikaanse Harlem Globle Trotters. Maar eerst dus “Vergeet je tandenborstel niet” – een Cd-single met twee nummers. De rappers zullen 9 november niet alleen hun CD presenteren, maar treden uiteraard ook op en worden daarbij bijgestaan door drie professionele dansers. Uiteraard zijn Ferry en Daniel daarna nog aanwezig om Cd’s voor hun fans te signeren!

De presentatie wordt georganiseerd door Session Kolibrie in samenwerking met Stedum.com en cafŽ Het Oude Raedthuys. De feestelijke avond is het begin van het nieuwe discoseizoen en begint om 21.00 uur en is toegankelijk voor alle leeftijden, de entree bedraagt Û 3,50. MaarÉ. vol=vol dus de vele fans van RZN wordt aangeraden op tijd naar de bovenzaal van het cafŽ te gaan, omdat de zaal anders weleens uitverkocht zou kunnen zijn!

Hier kun je alvast een voor proefje horen!
Klik op het play knopje en luister naar de eerste minuut van de eerste singel van RZN

© Archief www.stedum.com

www.stedum.com altijd op de eerste rij

Geef een reactie