27 mei 2024

Zaterdag 30 september vindt de vijfde editie plaats van de Sieme.nl Party; deze keer in Swingcafé Fame te Bedum. Organisator/DJ Sieme Gerrijts zal samen met (gitarist) Spike & (drummer) Jamie van de bekende rockgroep Di-rect draaien. "Ik ben zeer blij dat Spike & Jamie op m’n vijfde feest willen komen! Ze hebben het op dit moment heel druk met het opnemen van hun vierde album en optredens. Ze hebben nog een gaatje kunnen vinden om in Bedum te draaien," aldus Gerrijts.

Jamie & Spike zijn ooit in kleine clubs begonnen met draaien. Door het succes van Di-rect hadden zij daar in hun drukke schema niet meer zoveel tijd voor. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en de jongens hebben alsnog besloten om naast hun bezigheden voor Di-rect tijd vrij te maken voor het dj-en en verruilen in de kleine uurtjes het podium voor de draaitafels.

Inmiddels zijn DJ Spike en DJ Jamie een hot item in het Nederlandse uitgaanscircuit en draaien ze volop in discotheken en clubs door het hele land. Vorig jaar hebben de jongens het Gelredome nog op z’n kop gezet tijdens het Dance 4 Life-festival. Als Spike en Jamie achter de draaitafels staan gaat het dak er gegarandeerd af en is het "f*cking party time!". Het succes en de populariteit van DJ Spike en DJ Jamie zijn niet onopgemerkt gebleven in het Nederlandse clubcircuit en in korte tijd heeft het hen zelfs al een award opgeleverd, namelijk de VIP DJ Award 2005.

Spike en Jamie hebben een uiteenlopende muzieksmaak en dat komt dan ook tot uiting in hun opbouwende set waarin verschillende genres gedraaid worden, variërend van R&B, ‘goud maar fout’-hits en lekkere dance. Dit in combinatie met hun enthousiasme weten zij tijdens ieder feestje het publiek mee te krijgen.

Meer informatie over het feest is te vinden op www.Sieme.nl . De persoonlijke website wordt goed bezocht en zal binnenkort de 1 miljoen unieke bezoekers overtreffen. Swingcafé Fame gaat zaterdag om 23.00 uur open en de entree is 3 euro.

www.stedum.com

Geef een reactie