16 juni 2024

Viswedstrijden Stedum 2019

0
Dit jaar is het weer zo ver! Net zoals jaren geleden kan de jeugd weer meedoen aan viswedstrijden. Op vrijdag 14 en vrijdag 21 juni 2019 kan de jeugd de hengel uitgooien in de Stedumer haven. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur en duren tot ongeveer 20.00 uur. Meisjes en jongens in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar kunnen zich inschrijven. Op vrijdag 28 juni om 18.00 uur is de prijsuitreiking in Moarstee met daarbij voor iedereen patat met een snack en iets te drinken!
Informatie wedstrijden
De wedstrijden worden gespeeld in drie leeftijdscategorieën, 5 tm 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en 11 t/m 13 jaar. In iedere leeftijdscategorie is een 1e, 2e en 3e prijs te behalen. Daarnaast is er ook nog een wedstrijdbeker voor diegene die van alle leeftijdscategorieën het meest aantal centimeters vis heeft gevangen.
Opgeven
Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vul dan het deelnameformulier in op de volgende pagina en lever deze in bij één van de adressen op het formulier. Inleveren voor 7 juni as. De kosten zijn € 2,- per kind. Van deze kleine bijdrage zorgen we voor visvergunningen en het eten en drinken bij de prijsuitreiking. Wij zorgen dat iedere deelnemer op de eerste avond een visvergunning van ons krijgt.
Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers! Of de viswedstrijden doorgaan hangt af van het aantal deelnemers. Om jullie op de hoogte te houden sturen wij een week voorafgaand aan de eerste wedstrijd een mail. Mocht het helaas niet doorgaan door te weinig deelname dan zorgen wij ervoor dat jij je € 2,- weer terugkrijgt.
Klik hier voor het regelement en deelname formulier

, Gert Hovenga, Roy Mulder, Joeri Perk, Jeroen Slager, Jacco Santing en Robbert slager.

Geef een reactie