24 mei 2024

Volgende chillavond: 30 november

0

De eerste chillavond van vrijdag 26 oktober 2012 was een groot succes. Dertig jongeren waren naar Trefpunt gekomen om te chillen. DJ Jappa kreeg alle voetjes van de vloer. De sfeer zat er goed in. De jongeren helpen zelf mee met organiseren en samen wordt alles na die tijd weer schoongemaakt. De bedoeling is dat er nu elke laatste vrijdag van de maand een chillavond is.

30 November is de eerst volgende chillavond. Omdat we jaloerse geluiden van de jongste jeugd vernamen hebben we ook nu wat voor hun georganiseerd. En dat wel op 28 december met een speciale thema: ZWART/WIT!
Vanaf 18.30 tot 20.30 is er voor de kinderen tot en met 12 jaar dus disco ook met DJ Jappa. Vanaf 21.00 uur is er dan weer voor de 12 – 18 jarigen tijd om te chillen. Iedereen in het zwart-wit gekleed graag! De huisregels van de chill-avonden zijn:
1. Geen alcohol of drugs in het bezit en/of gebruiken.
2. Geen geweld gebruiken of er mee dreigen.
3. Geen (geluids) overlast veroorzaken op en om het terrein van het Trefpunt.
4. Er wordt in het Trefpunt niet gerookt.
5. Neem geen eigen drinken of etenswaren mee.
6. Er zijn 2 vrijwilligers aanwezig (ouderlijk toezicht). De aanwijzingen die zij geven, worden opgevolgd.
7. Kom met een goed humeur en ga naar huis met een nog beter humeur!
De entree van de avonden zijn € 2,- per persoon en de consumpties zijn € 1,- Ouders die graag ook een keer vrijwilliger willen zijn kunnen zich aanmelden bij onderstaande. Voor overige vragen kunt u bij een van ons terecht.
Brenda Tillema, Femie Gevers en Ingrid Kort.

www.stedum.com

Geef een reactie