29 november 2023

Voorbereidingen GPS-navigatietocht in volle gang

0

Het is nog 4 weken tot aan het GPS-weekend, maar de organisatie heeft niet stil gezeten! De route ligt al redelijk vast, alle grondeigenaren hebben hun medewerking toegezegd. Er wordt druk gesleuteld aan de hindernissen en de uit te voeren opdrachten en op te lossen vragen hebben al de nodige hoofdbrekens gekost.

Er hebben zich gelukkig zeer veel vrijwilligers aangemeld, zodat de organisatie qua catering en belteams niet met de handen in het haar hoeft te zitten. De organisatie heeft ook de beide basisscholen uitgenodigd om op vrijdagmiddag 12 november met de kinderen uit de bovenbouw een gedeelte van de route te gaan lopen. Ook zij gaan met een heus GPS-apparaat op pad, en ze zullen ook een aantal hindernissen moeten nemen en vragen gaan oplossen.
Inmiddels hebben zich in totaal al zo’n 20 teams aangemeld, zowel voor de vrijdag- als de zaterdagavond. De organisatie gaat er vanuit dat ze per avond 16 teams kan laten starten, dus er is nog ruimte voor ca. 12 – 14 teams. Hebben jullie je nog niet aangemeld? Voor teams met Stedumers is de zaterdagavond gereserveerd, voor teams met collega’s, (sport)vrienden of familie de vrijdagavond. Meld je aan via gpssteem2010@gmail.com en geef , indien je dat wenst, een voorkeur qua starttijd op. Zijn de leden van het team bekend, geef die dan gelijk ook door aan de organisatie. Voor beide avonden geldt vol = vol en de volgorde van aanmelding is daarbij leidend.
We hopen op veel deelname en een mooie uitdagende tocht!

www.stedum.com

Geef een reactie