6 juni 2023

Op zaterdag 26 april vindt er weer een bijzonder optreden plaats van "Jehova Nissi", met medewerking van meidengroep “The Sisters” en de groep leerlingen. Het geheel staat onder leiding van Henk Smit
 
 
“THE SISTERS”
 
Nee, anders dan de naam doet vermoeden, zijn het geen zussen van elkaar. Wel delen ze dezelfde passie: zingen. Ongeveer een jaar geleden is de groep, bestaande uit 5 getalenteerde zangeressen, ontstaan uit het Bedumer jeugdkoor “DOX”. Sindsdien hebben ze al een aantal succesvolle optredens achter de rug. Hun repertoire is breed te noemen en is niet alleen religieus van aard. Ze komen alle uit onze eigen regio.
Tijdens het voorjaarsconcert zullen ze als groep natuurlijk hun kunnen ten gehore brengen, maar ook samen met het orkest worden een aantal bekende en minder bekende nummers uitgevoerd.

LEERLINGEN
 
“Jehova Nissi” beschikt momenteel over 8 leerlingen. Vier daarvan zijn aangesloten na het onlangs gehouden project “Achter de muziek aan“, op de beide basisscholen in Stedum. Dit project werd georganiseerd door het IVAK te Delfzijl. Ook deze leerlingen laten van zich horen tijdens het voorjaarsconcert. Ze gaan een heus muziekstuk samen met het orkest uitvoeren, “Rainbow Rock”. Dit stuk is speciaal geschreven voor blaasmuziek leerlingen en werd al eerder met succes uitgevoerd op 4 februari j.l. in “Trefpunt”.
 
Het geheel staat onder muzikale leiding van dirigent Henk Smit, sinds augustus 2007, verbonden aan “Jehova Nissi”.
 
26 april
Aanvang 20.00 uur
Geref. Kerk

www.stedum.com

Geef een reactie