18 juni 2024

Voorlichting herstelwerkzaamheden begraafplaats Stedum

0

Komend zomer is Landschapsbeheer voornemend om samen met de Historische Vereniging Stedum en de gemeente Loppersum herstelwerkzaamheden uit te voeren op de algemene begraafplaats van Stedum. Om mensen te informeren over herstel van dit terrein wordt op dinsdag 19 april 2010 om 20.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd in het Hervormd Verenigings Gebouw aan de Bedumerweg 8 in Stedum.

 Op deze avond zal Rein Wobbes van de Stichting Oude Groninger Kerken een diapresentatie geven over de Groninger grafcultuur, aansluitend zal Albert-Erik de Winter van Landschapsbeheer Groningen iets vertellen over het project “Kerken in het Groen” en het herstelwerk dat zal worden uitgevoerd op dit kerkhof.

Na aanleiding van deze bijeenkomst zal op zaterdag 7 mei een werkdag worden georganiseerd die wordt begeleid door Landschapsbeheer Groningen. Deze werkdag begint om 10.00 uur en duurt tot circa 15.00 uur. Wilt u graag een steentje bijdragen aan dit herstel dan bent u van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst van 19 april en de werkdag van zaterdag 7 mei.

www.stedum.com

Geef een reactie