25 april 2024

Vrij schaatsen in Kardinge

Er kan weer vrij geschaatst worden in Kardinge (Groningen) voor leden van de IJsvereniging op zaterdag 11 maart 2023 van 16:30 – 18:30 uur.
Iedereen die op 11 maart komt schaatsen of kijken is verplicht over een ticket te beschikken. De tickets worden gescand. De tickets zijn kosteloos en te verkrijgen via de site van www.knsbgroningen.nl/natuurijs/schaatsdagen
Zodra je je gratis e-ticket(s) hebt gereserveerd geef je de opgave aan ons door. (Let op! wees er tijdig bij want, vol=vol bij Kardinge) Vergeet niet je (geprinte) e-tickets mee te nemen naar het evenement. Bij de toegang van het evenement zullen de e-tickets worden gecontroleerd op geldigheid.
De bedoeling is om dan te verzamelen bij de haven in Stedum om 16.00 uur. Voor alle kinderen onder de 8 jaar vragen wij wel een begeleider mee. Voor de gezelligheid en om met niet te veel auto’s die kant op te gaan vragen wij jullie om te gaan carpoolen vanaf de haven (uiteraard niet verplicht).
Opgave om gezamenlijk te gaan kan gemaild worden naar matmirvast@gmail.com. Graag bij opgave je naam, leeftijd bij kinderen, mobielnummer, wel/geen auto/chauffeur + aantal zitplaatsen van de auto vermelden (graag vóór 4 maart a.s.).
N.B: Vergeet niet je e-ticket, je ledenkaart van IJsvereniging Stedum (kan controle op zijn bij Kardinge), muts of helm, handschoenen (verplicht in Kardinge) en schaatsen mee te nemen! Schaatsen huren kan daar ook, dat is dan voor eigen rekening.
Mirjam Vast (matmirvast@gmail.com)
Secretaris IJsvereniging Stedum