25 juli 2024

VrijwilligersSteunpunt Eemsdelta deelt gratis cursus uit.

Het is bijna Valentijnsdag en het VrijwilligersSteunpunt Eemsdelta wil graag haar dankbaarheid uiten naar de vele vrijwilligers in de regio voor hun inzet. Daarom nodigt ze vrijwilligers van organisaties uit de regio Eemsdelta op, zich aan te melden voor de gratis cursus ‘Verbindende Communicatie’.
Deze cursus zal online plaatsvinden op donderdag 18 februari van 13.00 tot 15.00 uur. Aanmelden kan door je naam en de organisatie waar je aan verbonden bent als vrijwilliger, te mailen naar coördinator Nathanja Mulder: n.mulder@cadanzwelzijn.nl. Het is mooi als je daar even in het kort bij vermeldt waarom je graag mee wilt doen. Vrijwilligers kunnen ook via de organisatie waarvoor zij werken aangemeld worden.

Cursus Verbindende Communicatie
Tijdens de cursus Verbindende Communicatie sta je stil bij hoe het nu met je gaat. Hoe ervaar je het thuiszitten en eventuele stress, maar vooral ook het gemis aan contact met andere mensen. Verder staan we stil bij de zorgen over dierbaren en het naleven van maatregelen. En vooral ook bij het goed voor jezelf zorgen in deze tijd.
Maar de cursus is ook een moment van ontmoeting met anderen en het leren van nieuwe dingen. Anita Schelling, NLP Trainer en coach, zal deze middag verzorgen.
Er kunnen maximaal 12 vrijwilligers deelnemen aan de cursus. De coördinator laat weten dat, mochten er veel aanmeldingen zijn, er gekeken wordt of de cursus op een ander moment nog eens aangeboden kan worden.