20 mei 2024

Wandelvierdaagse geslaagd

0


Er waren 180 ijsjes besteld om alle lopers te voorzien van een extra traktatie op de laatste avond. Met het warme weer viel dat goed in de smaak. Er was veel enthousiasme, en dat was ook wel nodig in de hitte. Voor de 10 km werd extra rondgegaan met drinken. De 10 km lopers werden ook een beetje extra uitgedaagd op de maandag en de dinsdag.

Het valt niet mee om precies passende gevarieerde routes te maken. Gemiddeld loopt men 10 km, maar op een avond dus ook wel eens een beetje meer. De echte wandelaar geniet van een rondje Westerwijtwerd, en de Middelstummer Avondvierdaagse tegenkomen was ook gezellig.
Vanavond zat Jehova Nissi klaar op de Borgweg, om de ontvangst van alle lopers feestelijk te omlijsten. Voldaan liep iedereen vervolgens naar het café, waar men de medaille kreeg uitgereikt, van juf Lammy of Corry Verduijn (de gezamenlijk optrekkende scholen). De scouting werd opgewacht door een delegatie van het bestuur. Allen kregen een mooie roos. De “losse lopers”werden door familie of buurt van bloemen voorzien. Het was een zeer geslaagde Avondwandelvierdaagse, waar ook het weer aan bijdroeg, hoewel de warmte het niet gemakkelijk maakte. .
 
 
 
 
 
 

www.stedum.com

Geef een reactie