25 juni 2024

Wederom winterse taferelen in Stedum

0

De voorverkoop van Steem ien Snei loopt als een trein. Er zijn al 170 kaarten in de voorverkoop verkocht. Steem ien Snei gaat door op 4 februari.

Als het echt storm gaat lopen, wordt de generale repetitie op 3 februari ook een offici‘le voorstelling. We hebben ook al gehoord dat er mensen ook een tweede keer komen kijken. Ook uit de omgeving is er veel belangstelling, tot in Zuidlaren wordt erover gesproken. Dan wordt het wel weer lekker druk natuurlijk. Van verschillende kanten hebben we vernomen dat de geur van de gehaktballen die de kerk in dreef veel indruk heeft gemaakt. Misschien een reden om na afloop ook gehaktballen te verkopen, maar dat zien we nog wel.


Waar is het?
De locatie is weer de Gereformeerde kerk aan de Bedumerweg. We gaan een goeie oplossing bedenken voor de foto`s zodat iedereen deze goed kan bekijken.
We schrijven deze keer ook oud Stedumers aan (dat is de vorige keer alleen met de direct betrokkenen gedaan). Zegt het voort, we gaan ervan uit dat we op 4 februari een volle kerk hebben. Na afloop is er weer een muzikale nazit in het Trefpunt.


Waar is de voorverkoop?
De voorverkoop start vanaf 22 december, op dinsdag t/m vrijdag vanaf 15.00 uur bij Janet Dijkstra, Triezenbergstraat 5, tel 551893. Kaarten kosten 5 euro per stuk, inclusief een kopje koffie. Graag gepast betalen.

www.stedum.com

Geef een reactie