25 april 2024

Wethouder Scheltens opent een jongerenontmoetingsplaats in Loppersum

0

Wethouder W.M. Scheltens opent op donderdagavond 14 juli 2005, om 19.30 uur de Jongeren Ontmoetings Plaats (JOP) aan de Bosweg (nabij de Boshal) te Loppersum. Na de openingsact zal wethouder W.M. Scheltens een toespraak houden. Hierna zal hij de openingshandeling verrichten. Vervolgens is de JOP toegankelijk voor de jeugd en belangstellenden uit Loppersum. De JOP in Loppersum is de tweede JOP binnen de gemeente, de eerste is geplaatst in ?t Zandt

Reglement


De jeugd van Loppersum heeft zich lange tijd ingezet om een eigen plek te krijgen binnen het dorp. Vele locaties zijn achtereenvolgens bekeken en met diverse partijen is gesproken. In de voorbereidende periode is een reglement opgesteld en een beheergroep gevormd. In het reglement staan de regels en contactpersonen. Het reglement is op 4 juli jl. ondertekend door de beheergroep, die bestaat uit de jongeren, de buurt, politie, jongerenwerk en de gemeente Loppersum.


 


Beheergroep


De beheergroep ziet toe op de naleving van regels. Zij komen regelmatig bijeen om te kijken of de jongerenplaats goed functioneert en wat er eventueel veranderd moet worden.


 


 

Gemeente Loppersum

Geef een reactie