28 februari 2024

Wie gaan er naar Stedum Duitsland op 31 augustus?

0

De Stedum-gangers (fiets én auto), komen bij elkaar op woensdag 22 augustus, 20 uur, bovenzaal café.  Onderwerpen zijn de reis (heen en terug), stopplaatsen, route, groepsbegeleiding, aankomst, fiets- en fietsersvervoer terug, vertrektijd op zondag, al dan niet gezamenlijk rijden, wie heeft de route, wat we doen op de feestavond, het cadeau, de toespraak, het programma en wat verder ter tafel komt.

We zijn met 46 mensen en worden uiterlijk za om 12.30 in Stedum verwacht (eerder mag!). De Duitsers zien ons graag zoveel mogelijk al op vrijdag, ze waren zoals een ervaren Duitslandganger al voorspelde wel teleurgesteld dat we de aankomst op za gepland hebben. Dus mooi dat er F1 fietsers zijn en auto’s die al op vrijdag vertrekken. We fietsen met 14 personen, waarvan een groot deel lid is van Oet Steem 308 km in 1,5 dag, 4 personen doen het in 1 dag en 2 doen het op eigen houtje in meerdere dagen, startend vanuit Hannover en terugfietsend. Onder de fietsclubleden is de voetbalclub en de schietclub goed vertegenwoordigd. De tocht maakt deel uit van de sponsoractie Make a Wish, in samenwerking met ’t Swaithoes.
De rest van de groep gaat per (bijzondere) auto/auto met caravan/camper/cabrio/motor. Bert Hermelink begeleidt de F1 fietsers op vrijdag met de bus van Klimaatgroep Holland. Dat zal een gezellige vrijdagavond worden op camping Drakenburg.

www.stedum.com

Geef een reactie