18 mei 2024

Wielervereniging Oet Steem een feit

0


Op vrijdag 20 januari jl. is de Wielervereniging Oet Steem, door middel van het passeren van de oprichtingsakte bij notaris Huitsing, officieel opgericht. Dit was mogelijk omdat in de oprichtingsvergadering van 30 november jl. hiertoe door de aanwezige personen unaniem was besloten.

Alhoewel onder het mom van Oet Steem al lange tijd door aantal dorpsgenoten uit Stedum (en omgeving) wekelijks gefietst wordt en deel wordt genomen aan (regionale) toertochten is het passeren van oprichtingsakte een belangrijke mijlpaal voor de wielrenners Oet Steem. Nu de oprichtingsakte is gepasseerd kan de vereniging ook aansluiten bij de Nederlandse Toer- en FietsUnie (NTFU). Dit is nu in gang gezet, waardoor het op korte termijn (medio februari 2012) ook mogelijk wordt om officieel lid te worden van de Wielervereniging Oet Steem. De voordelen van het lidmaatschap van de NTFU zijn o.a. het tegen gereduceerd tarief kunnen deelnemen aan toertochten, een fietsverzekering en overige faciliteiten van de NTFU.
Voor meer informatie over de Wielervereniging Oet Steem, bijv. trainingen, fietskalender 2012, verslagen en foto’s, wordt verwezen naar de
website.
Op de foto is het belangrijke moment vastgelegd. Voorzitter Bert Hermelink tekent namens de Wielervereniging Oet Steem de oprichtingsakte. Secretaris Arend Koenes is zichtbaar verheugd. Jan Krottje, die als penningmeester het bestuur voltallig maakt, was helaas verhinderd om aanwezig te zijn.

www.stedum.com

Geef een reactie