30 mei 2024

Woongroep Marenland koopt Temptation

0

Woongroep Marenland koopt het pand van de voormalige discotheek in Appingedam. Eigenaar Wim Vos en Marenland hebben een akkoord gesloten. Volgens woordvoerder Frank van der Staay van Marenland moeten de handtekeningen nog worden gezet, maar staat de koop zo goed als vast. "Een woord is een woord."

Van der Staay verwacht dat de koop binnen een maand wordt gesloten. Met de verkoop van Temptation komt een einde aan de speculaties over de toekomst van het pand. Vos had onlangs ook ‘in principe’ een overeenkomst bereikt met eigenaar Albert Huesken van Paarden Sportcentrum in Appingedam. Huesken wilde weer een discotheek in het pand beginnen, die in april zou openen. Hij overweegt nu op een andere locatie een nieuwe discotheek neer te zetten.

Marenland koopt het pand onder meer, omdat ze wil voorkomen dat er op die plek een discotheek komt. In de omgeving van Temptation staan woningen van Marenland.

Het is nog onbekend wat er precies met Temptation gaat gebeuren. Er wordt onder meer aan gedacht hier woningen neer te zetten. Marenland wil het pand betrekken bij de ontwikkelingen op het Overdiepterrein. Hier komen onder meer 100 woningen en een nieuw gezondheidscentrum

Dagblad van het noorden

Geef een reactie