24 mei 2024

Misschien zijn we al met bloembollen bij u aan de deur geweest of heeft u er op een andere manier iets van gehoord… Maar de Hervormde gemeente van Stedum LWT gaat met een groep jongeren naar kindertehuis “De Barmhartige Samaritaan” in Nagydobrony, Oekraïne. Dit wordt niet zomaar een vakantie…

Wij gaan daar helpen de boel wat op te knappen door onder andere de speelattributen van de kinderen te verven. Het kindertehuis heeft het financieel al moeilijk genoeg en we willen natuurlijk niet dat zij kosten ondervinden van ons verblijf. Naast het deel wat door de deelnemers zelf betaald wordt, hebben we nog zo’n € 2.750 nodig. Dit hopen we met acties bij elkaar te halen. Wilt u meer weten over onze reis en acties? Dan kunt u contact opnemen via oekrainereis@live.nl.
Wat kunt u voor acties verwachten…. Donderdag 9 februari wordt er van 19:45 tot 21:30 uur door mevrouw Veen een workshop zeepkettinkjes maken gegeven. Er is ook aan de kinderen gedacht, daarom is er woensdag 15 februari van 14:15 tot 16:00 uur ook een workshop (volwassenen ook welkom). De kosten hiervoor zijn € 10. Hiervoor krijgt u/jij gratis een kopje koffie/thee/fris met iets lekkers. Ook de materialen zitten bij de prijs in. De workshops worden gegeven bij de familie Muilwijk, Woldjerweg 25, 9792 TC Wittewierum. Bent u geïnteresseerd?? U kunt zich op opgeven bij familie Veen, telefoonnummer 0596-551260 of via jcveen@kpnplanet.nl. Per workshop kunnen er 8 personen meedoen. Bij genoeg opgave zullen er meerdere avonden gepland worden. Hier zult u dan zo snel mogelijk over geïnformeerd worden. Verder hopen we in het voorjaar een autowasdag te houden. Meer informatie hierover zal snel volgen.

De Commissie Oekra•ne reis

Geef een reactie