28 februari 2024

Op dinsdag 4 september a.s. start op de dinsdagavond van 18.30 – 19.30 0 uur een cursus Yoga in het Trefpunt te Stedum (bij voldoende deelname) Yoga is een vorm van lichaamsbeweging die ontspant en tegelijkertijd energie geeft. Je hoeft niet lenig te zijn om yoga te kunnen beoefenen. In de praktijk zal je ondervinden dat je wel leniger wordt.

De ademhalingsoefeningen helpen je concentratievermogen te verbeteren en hebben een ontspannende werking. Yoga verbetert flexibiliteit en lichaamshouding, versterkt de spieren, vergroot de bewegelijkheid van de gewrichten, verbetert spijsvertering en bloedcirculatie, vergroot de concentratie en helderheid van geest, brengt innerlijke rust en geeft energie. Het doel van yoga is een beter evenwicht tot stand te brengen tussen lichaam en geest. Yoga is niet prestatiegericht. Iedereen werkt binnen zijn eigen mogelijkheden en grenzen.
ZUMBA
Op dinsdag 4 september a.s. start tevens weer de Zumba cursus in de Sporthal te Stedum van 20.00 – 21.00 uur Voor informatie + opgave kunt u contact opnemen met Jacquelien Pool, tel. 0596-551227, mailadres: jacqpool@home.nl

www.stedum.com

Geef een reactie