24 februari 2024

Zaterdag 12 mei, 17e Steemer omloop.

0

Op zaterdag  12 mei  organiseert de Ijsvereniging “ Stedum “  de 17e Steemer omloop, de eerste van 6 lopen  van het Huis en Hypotheek Ommerlander loopcircuit. Er zullen 2 rondes van 5 kilometer gelopen worden  door de wedstrijd en recreanten  hardlopers. Voor recreanten is het ook mogelijk om 1 rondje te lopen .De route is enigszins gewijzigd zodat een deel van het dorp toegankelijk is vanaf de Lopsterweg. 
De start vind plaats op het ijsbaanterrein achter Moarstee en gaat via het nieuwe haventerrein, D. Triezenbergstraat, Bedumerweg,  Kampweg, stukje voetpad,  Dorpsterlanden, Hilmaarweg,  Stationsweg, Kleipad, Bedumerweg,  rechtdoor naar het pad langs de Stedumer Maar, G.A.Reinderspad ,stukje bos en een kleine ronde op het Ijsbaanterrein naar start/finish.  Deze wegen zullen voor alle verkeerdeelnemers afgezet worden  van 16.00 uur tot 18.15 dit is voor de veiligheid van alle deelnemers die aan de loop mee doen.
Om alles in goede banen te leiden zullen automobilisten  begeleid worden vanaf dat u Stedum binnen komt door verkeersregelaars  om naar de parkeer plekken te rijden, vanaf het parkeerterrein (Voormalig voetbalveld )  zullen  de deelnemers begeleid worden naar de inschrijving  bij het haventerrein  in  onze clubgebouw  “Moarstee “ waar men zich ook kan omkleden .
De inschrijving start om 15.00 voor recreanten en  wedstrijdlopers en om 16.30 sluit de inschrijving .  Voor de basisschool jeugd zijn er jeugdlopen verdeeld over  3 catagorieen   aanvang 16.00 uur  op en rond het ijsbaan terrein .De start van de wedstrijd en recreanten zullen om 17.00 weggeschoten worden door  Anjo Hofman..  Gelijk na afloop zullen er fruit , water ,bouillon  voor de looper/sters zijn.
De kantine van “Moarstee “zal deze dag open zijn voor een hapje en een drankje . De organisatie  en vrijwilligers van de Steemeromloop willen alle lopers dan ook uitnodigen om deze 17e Steemeromloop weer  tot een groot succes te maken. Tot zaterdag 12 mei.Voor inlichtingen of vragen P.Slager 06 27613778 Anjo Hofman 06 53880330 e-mail.  slagerp@hetnet.nl 

, IJsvereniging Stedum

Geef een reactie