16 juli 2024

Zaterdag 13 mei, 16e Steemer omloop.

0
Op zaterdag  13 mei  organiseert de Ijsvereniging “ Stedum “  de 16e Steemer omloop, de eerste loop van het Huis en Hypotheek Ommerlander loopcircuit. Er zullen 2 rondes van 5 kilometer gelopen worden  door de wedstrijd en recreanten  hardlopers. Voor recreanten is het ook mogelijk om 1 rondje te lopen .

De start is op het haventerrein en gaat langs de Molenstraat, Hoofdstraat, Lopsterweg, Sien Jensema horn, Borgweg ,Borglanden, Hilmaarweg, de  Stationsweg, Kleipad, Bedumerweg, G.A.Reinderspad en dan weer naar het Haventerrein. Deze wegen zullen voor alle verkeerdeelnemers afgezet worden  van 16.00 uur tot 18.15 dit is voor de veiligheid van alle deelnemers die aan de loop mee doen. Om alles in goede banen te leiden zullen automobilisten  begeleid worden vanaf dat u Stedum binnen komt door verkeersregelaars  om naar de parkeer plekken te rijden, vanaf het parkeerterrein (Voormalig voetbalveld )  zullen  de deelnemers begeleid worden naar de inschrijving  bij het haventerrein  in  onze clubgebouw  “Moarstee “ waar men zich ook kan omkleden .
De inschrijving start om 15.00 voor recreanten en  wedstrijdlopers en  om 16.30 sluit de inschrijving . De start/finish vindt weer plaats op het haventerrein.  Voor de basisschool jeugd zijn er jeugdlopen verdeeld over  3 catagorieen   aanvang 16.00 uur  .De start van de wedstrijd en recreanten zullen om 17.00 weggeschoten worden door  een plaatselijk bekende Steemer.  Gelijk na afloop zullen er fruit , water ,bouillon  voor de looper/sters zijn. De kantine van “Moarstee “zal deze dag open zijn voor een hapje en een drankje . De organisatie  en vrijwilligers van de Steemeromloop willen alle lopers dan ook uitnodigen om deze 16e Steemeromloop weer  tot een groot succes te maken. Tot zaterdag 13 mei.Voor inlichtingen of vragen P.Slager 0596-551972 e-mail.

, IJsvereniging Stedum

Geef een reactie