23 juli 2024

Zomeractiviteit Fiets em erin! in de haven

0
De GPS-organisatie gaat dit jaar weer een zomeractiviteit organiseren op het haventerrein, we bouwen een baan in het water. Deelnemers fietsen over de baan*, met als doel zo snel mogelijk de bel te luiden. Het gaat daarbij om wie de snelste tijd kan realiseren. Voor de volwassen winnaars zijn, naast de eeuwige roem, geldprijzen beschikbaar. De basisschooljeugd kan een beker winnen en wat lekkers.

Wanneer
Op zaterdag 15 juli, vanaf 16:30 uur; einde uiterlijk 22:00 uur.
Voor wie
Er kunnen 2 categorieën deelnemers meedoen**:
Basischooljeugd en deelnemers vanaf 13 jaar. Deelnemers kunnen zich opgeven via het e-mailadres: gpssteeem2016@gmail.com, of ter plaatse. De basisschooljeugd kan gratis meedoen, de kosten voor deelnemers vanaf 13 jaar zijn € 2,00 (voor 2x pogingen).
Tijden
16:30 uur: basisschooljeugd,
17:30 uur: vanaf 13 jaar.
Toeschouwers zijn natuurlijk meer dan welkom!
Catering en voorzieningen
Tussentijds naar huis gaan om te eten is niet nodig. Tegen betaling kan de catering iedereen van een hapje en een drankje voorzien. Mochten er deelnemers zijn die onverhoopt nat worden, een provisorische kleedruimte is aanwezig. Het advies is in ieder geval, doe gemakkelijke kleding of badkleding aan of neem droge kleren mee. Om 22:00 uur stopt de muziek en sluit de catering.
*De organisatie heeft fietsen beschikbaar, maar je mag ook op je eigen (liefst gepimpte) fiets over de baan. De hobbelfiets van de organisatie is een verplicht onderdeel.
** Deelnemers moeten in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A, het dragen van een helm is verplicht en deelname is voor eigen risico

www.stedum.com,

Geef een reactie